Word raadslid!

IPA’s uit de VS, Černé pivo uit Polen en Porters uit Engeland, vanaf aankomend voorjaar vind je meer dan 1000 verschillende speciaalbieren bij De Bierburgemeester. Vanuit de winkel aan de Burgemeester Verkuijlstraat in Boxmeer struint deze ware Bierburgemeester de hele wereld af naar de allerlekkerste bieren van de meest gave brouwerijen. 

Met thematische bierproeverijen, een aankomend speciaalbier festival én een eigen bewaarkluis laat De Bierburgemeester iedereen genieten van wereldse topbieren. 

Maar wie is nou eigenlijk het gezicht dat schuilgaat onder de hoed? Dat ben ik: Pim Toonen, woonachtig in Boxmeer en een gepassioneerd speciaalbier liefhebber. Met mijn opgedane kennis binnen de bierwereld en de wens mijn passie met anderen te delen wordt binnenkort mijn droom werkelijkheid: Boxmeer krijgt een eigen speciaalbierhuis! En om De Bierburgemeester een vliegende start te laten maken ben ik op zoek naar raadsleden.

Want als jij raadslid van De Bierburgemeester wordt, profiteer je vanaf dag 1 van jouw investering. Jouw bijdrage wordt omgezet in een cadeaubon die je gelijk vanaf de opening kan inzetten. Daarnaast profiteer je een jaar lang van korting tot wel 10% op je aankopen (vanaf het moment dat het tegoed van je cadeaubon op is). Op deze manier draag je De Bierburgemeester een warm hart toe en help je mee het concept nog exclusiever en bruisender te kunnen maken.

Word raadslid!

Veel gestelde vragen

Tot wanneer loopt de investeringsronde?

De investeringsronde liep tot en met vrijdag 31 mei 2024.

Hoe ontvang ik mijn pakket?

Vanaf het moment dat jij je bestelling plaatst staat jouw gekochte pakket klaar. Er zal dus niets via de post of e-mail verstuurd worden. Wel ontvang je een bevestigingsmail van jouw aankoop die je ter verificatie dient te laten zien in de winkel.

Hoe zit het met de proeverij naar keuze?

Maandelijks gaat De Bierburgemeester bierproeverijen verzorgen in samenwerking bij een van de lokale horecazaken in Boxmeer. De agenda vind je op de website of in de winkel. Reserveer jullie deelname door middel van een e-mail, telefoontje of door een Whatsapp bericht te sturen. Uiteraard is reserveren in de winkel ook een mogelijkheid.

Wat houdt de uitnodiging 
van het bier & foodpairing menu in?

Op maandag 26 augustus organiseert De Bierburgmeester in samenwerking met Pub Esser een culinair hoogstaande avond. Hierbij gaan jij en één door jou te kiezen gelukkige genieten van een 4 gangen menu waarbij we op zoek gaan naar de mooiste combinaties tussen bier en food. Wanneer jullie kiezen voor dit pakket zal jullie deelname automatisch bevestigd worden. Op een later tijdstip ontvangen jullie de aanvullende informatie.

Ben je 18 jaar of ouder?
Ja
Nee
nix18